Erbjudande

Vill du lyfta din organisation till en ny nivå under pandemin? 

 Nu lanserar vi ett onlinebaserat 7 veckors program som dina medarbetare kan göra när de jobbar hemma för att bygga upp ett starkare och mer fruktbart samarbete tills ni återvänder till kontoret igen. 

Eftersom verktyget fungerar lika bra i personens hemmiljö som på arbetet så kommer ni att få medarbetare som blir mer harmoniska och trygga i hela sin livssituation och som har mer energi, kraft och glädje över för att prestera på topp under arbetstid. 

Programmet är online baserat och varje vecka får varje medarbetare nya övningar direkt i sin inkorg.  För att öka effekten av övningarna så varvas programmet med motivations höjande online föreläsningar för att få bästa tänkbara effekt.   

Just nu i mars/april har vi ett specialerbjudande så maila: asa.lundqvist@starhr.se så ser vi vad just ni behöver. A LEADER IN LOVE PROGRAMMET

Under många år har jag försökt att följa ledare, mentorer och coacher för att lära mig hur de gör och försöka göra likadant. Men det har aldrig fungerat fullt ut för mig. Jag har funderat vad jag har gjort fel och om det är mig det är fel på. Känt mig mer misslyckad och omöjlig än jag var innan. Och ibland helt utmattad efter att ha försökt att vara någon annan. 

Har du också känt att du prövat allting men inget fungerar för dig?

Inte förrän jag hittade en unik metod för att hela mig själv och skapa mitt inre kärleksfulla ledarskap och återknyta till min inre källa av kraft och självkänsla kunde jag hitta den rätta vägen för mig själv.

Det känns helt fantastiskt och jag ser så otroligt mycket fram emot att få dela med mig av den här unika metoden. Så att du och många fler kan få uppleva den känsla av kärlek, kraft, självkänsla och fokus som gör dig till en ostoppbar kärleksfull krigare i ditt eget och andras liv. 

Kontakta mig så berättar jag mer.

Höll nästan på att glömma special erbjudandet vid bokning av programmet som starter i september innan sista april!! 

Kontakta mig så berättar jag mer!

Varma kärleksfulla hälsningar 

Åsa FRAMGÅNG MED ENERGI OCH ARBETSGLÄDJE 

Till midsommar kom en härlig sommar present, utvärderingen av ett samarbete med TRR - Trygghetsrådet under våren 2018 som visade på fantastiska recensioner med hela 93,8% mycket nöjda deltagare.

"Wow, jag ryser. Det stämmer så himla bra. Det är ju det här som jag verkligen brinner för. Känner att så många fler möjligheter har öppnats upp för mig och jag har fått tillbaka min energi och glädje inför arbetslivet och livet igen."

"Jag fick jobbet jag ville ha! Det känns fantastiskt roligt. Har aldrig tänkt på att jag skulle kunna jobba med det som bara varit något jag gjort för nöjes skull för att hjälpa nära och kära. Har ju inte ens någon utbildning för det, men det gick ändå. Tack för att du hjälpte mig att hitta de nycklar jag själv inte såg. "


arbetslivsresurspng

ha-logopng

soderqvist-logotyppng

logostartkraftpng