Referenser

Tidigare deltagare i A leader in love programmet säger så här:

-”Så bra kurs som verkligen förändrat mig och min omgivning till något jag bara tidigare kunnat drömma om, känner sån tacksamhet att jag får gå denna kurs. Kan varmt rekommendera Åsa vidare till er som funderar på denna kurs då det är det bästa jag gjort.” säger en av deltagarna.

-” När jag började kursen tänkte jag att jag skulle få hjälp med mitt företag. Sedan insåg jag att jag behövde arbeta med min hälsa och nu ser jag att när jag mår bättre så går mitt företag bättre. Och jag är på väg att ge ut min bok som har varit en dröm länge. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra.” säger en annan deltagare.

-”Det har hänt så mycket sedan jag började. Att det skulle gå så snabbt att må bättre och börja förändra mitt liv mot min innersta dröm och längtan trodde jag aldrig. Tack!” söger en annan deltagare.

-”Nu vågar jag drömma stort och tro på mig själv. Det som hjälpt mig bäst har varit de enskilda samtalen med Åsa och med de andra i gruppen. Tacksam för att ha hittat er och vill ha er kvar i mitt liv.” säger en deltagare.

”Rekommenderar detta varmt. Bästa jag gjort både privat, för familjen och inom mitt företagande! Åsa vet vad hon pratar om och har verkligen lyckats med ett fantastiskt kursinnehåll som jag kommer ta med mig livet ut” Jenny kursdeltagare.

”Kursen kan varmt rekommenderas! Åsa är enormt skicklig i sitt ledarskap. Hon har bra struktur och upplägg och mångårig erfarenhet av att vägleda i olika situationer, såväl yrkesmässigt som privat”. /Anna kursdeltagare.

”Rekommenderar varmt Åsas kurs. Jätteintressant, fint att kunna ha egna samtal, träffas digitalt, och få så mycket bra underlag. Allt är bra genomtänkt och stegvis uppbyggd. Det märks att Åsa har kunskapen där den hör hemma: I kropp och knopp. Hon är en riktig Leader in Love.” Francis kursdeltagare.

Referenser hitta din unika talang.

"Fantastiskt bra bemötande. Jag blev mött precis där jag befann mig. Därifrån började vi jobba, och sedan hela tiden framåt. det var precis vad jag behövde just då. Innan jag kom till dig kändes det som om alla jag mötte för att få hjälp, ville pressa mig tillbaka i det "fack" jag kom ifrån. Vilket gav mig panik, det var ju det som fått mig att bli utmattad. När jag mötte dig berättade jag hur jag kände och du sa: Ok, men då skippar vi det och tänker nytt. Vad vill du? Det var som en stor tyngd bara lyftes av mina axlar. Jag fick hopp om att loppet var nog inte kört för mig ändå. Det allra bästa var att jag fick hjälp med att se framåt. Att våga tänka nytt. Det gav mig hopp, kraft, energi och mot. Flera faktorer som gav mig livslust och glädje. Jag behövde inte mitt DV, det vari inte avgörande för hur min framtid skulle se ut. Jag ville starta eget, men alla steg jag måste ta för att komma dit kändes så stora och svåra. Där fick jag hjälpen att "låtsas" att jag redan nått mitt mål och sedan titta tillbaka. Den känslan! Jag vet att jag tänkte: Men varför tyckte jag detta skulle vara så svårt? Bara den enkla lilla övningen gjorde all skillnad för mig. Helt plötsligt bara visste jag att det här kommer jag klara... med små steg mot målet varje dag. Och idag är jag där! TACK Åsa för all ovärderlig hjälp och att du inte gav upp om mig, när det var tufft. För det var det bitvis. Många hinder att klättra över. Det gick inte bara i en handvändning, det tog längre tid än vad jag tänkt mig. Men med målet i sikte och stort tålamod, så vann jag till slut!" / Åsa  grundare av www.livinsweden.se


Tänker ofta på när vi möttes och all hjälp jag fick av dig. Du hjälpte mig att släppa det som varit och att våga tänka nytt …. och trappan … nu står jag där uppe och tittar ner …. på riktigt!! Njuter av den känslan … och ser fram emot en ny spännande framtid. En ny trappa med nya mål. Lite lättare den här gången. Tack igen för allt stöd och för att du trodde på mig."Åsa 45 grundare av www.livinsweden.se


"Helt magiskt! Efter första mötet hade min ångest och min rädsla som hindrat mig i flera år försvunnit och jag kände mig lättad och glad igen. Livet blev spännande igen och jag fick kontakt med mina drömmar igen." Kvinna 23 år


"Wow vad häftigt, tänk om jag fått reda på mina energikällor när jag var 20 år istället. Då hade min karriär sett helt annorlunda ut, det är jag helt säker på. Nu vet jag vad jag ska satsa på framåt i alla fall. Tack!" Per 55 år